انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

نیازهای حوزه سلامت در بودجه سال آینده کشور دیده شود

نیازهای حوزه سلامت در بودجه سال آینده کشور دیده شود رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: نیازهای حوزه سلامت باید قبل از تصویب لایحه بودجه در مجلس احصاء و رایزنی برای برطرف کردن این مشکلات با دولت انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۴۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ داود محمدی عصر امروز در همایش بیمه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی قزوین که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد اظهار داشت: حوزه سلامت از حساس‌ترین بخش‌های مرتبط با رفاه اجتماعی و توسعه یافتگی در کشور است و  همین مسئله ضرورت رسیدگی به این بخش را بیشتر می‌کند.

 

وی خاطرنشان کرد: مشکلاتی که امروز در حوزه سلامت در کشور با آن روبه‌رو هستیم با پیگیری و تدوین راهکارهای اجرایی قابل برطرف شدن است.

 

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این مسیر همراهی مجلس در اختصاص بودجه به بخش سلامت و حمایت از طرح‌های درمانی در کشور اثرگذار است اما باید بدانیم در مرحله نخست باید مشکلات این حوزه با دولت مطرح شود.

 

محمدی افزود: مشکلات، نیازهای موجود و راهکارهای برطرف کردن این مسائل باید در رایزنی با دولت مطرح شود تا در بودجه سال آینده کشور از سوی دولت مورد توجه قرار گیرد تا مجلس نیز بتواند برای تصویب بودجه مورد نیاز در این حوزه گام بردارد.

 

وی افزود: بهداشت و درمان از اهمیت ویژه‌ای برای نمایندگان مجلس برخوردار است و تا حد زیادی از شاهد همراهی نمایندگان با مصوبات این حوزه هستیم اما گاهی نیازهای واقعی حتی به گوش دولت نیز نمی‌رسد.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: البته امروز بیمه سلامت نیز عملکرد خوبی داشته است و توانسته در شرایط اقتصادی امروز بخش قابل‌ توجهی از بدهی خود را پرداخت کرده است که جای امیدواری دارد.

 

دولت و مجلس برای کاهش هزینه‌های درمان در کشور هم‌نظر هستند

سیده حمیده زرآبادی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی نیز در بخش دیگری از این مراسم اظهار داشت: کاهش هزینه‌های درمان در کشور از مهم‌ترین اولویت‌های کشور در حوزه بهداشتی است که دولت و مجلس برای رفع این مشکل در این مسیر هم قدم هستند.

 

وی گفت: کاهش هزینه‌های درمان در کشور موجب افزایش درخواست مردم برای اقدامات بهداشتی و درمانی شده است و باید در این حوزه فرهنگ‌سازی مناسب صورت گیرد.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در شرایطی که حوزه بهداشت و درمان در کشور با مشکلات متعددی روبه‌رو است و نیاز است تا در این شرایط سازمان‌های مردم نهاد در جهت فرهنگ‌سازی در این حوزه با دولت همراه شوند.

 

زرآبادی افزود: افزایش مراجعات مردم به شبکه بهداشت و درمان در پی کاهش هزینه‌های این حوزه و اجرای طرح نظام سلامت اتفاق افتاد که این مورد پیش‎بینی نشده بود و لذا مردم و دولت برای پاسخگویی به این مراجعات با مشکلات روبه‌رو شدند.

 

وی در پایان سخنان خود گفت: مجلس و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با دولت در برطرف کردن مشکلات حوزه بهداشت و درمان همراه هستند و برای کاهش هزینه‌ها در این حوزه اتفاق نظر دارند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار